Vendégkönyv

Foglalás

Zalakaros, imádlak!

2022. 09. 13.

Zalakaros, ez a kellemes kis üdülőváros számos lehetőséget rejt magában. Itt akkor is jól érezheted magad, ha nyugalomra vágysz és persze akkor is, ha imádod a nyüzsgést.

Zalakaros, imádlak!

Rengeteg helyi és környékbeli programlehetőség közül válogathatsz, és teljesen mindegy, hogy milyen évszakban érkezel a pároddal vagy nagy családdal, mert itt mindenki megtalálja a számára megfelelő elfoglaltságot.

De mivel még van egy kicsi a nyárból, így jelenlegi bejegyzésünkben inkább a vizes élményekre hívnánk fel a figyelmet.

Zalakarosi fürdő

Ez az a hely, ahol akár nyáron, akár télen érkezel mindig jól érezheted magad. Amíg az idő engedi nyilván a kültéri attrakciók a leghívogatóbbak.  És van belőlük bőven! Olyannyira, hogy egy-két napos itt tartózkodás sem elegendő ahhoz, hogy mindent kiélvezz – főleg, ha gyerkőcökkel érkezel -, mert a sok medence mellett egy csomó más lehetőség is vár, úgy mint a trambulin, vagy épp a mini játszóház – ahol egyébként sokszor még extra műsorokkal is kedveskednek a kicsiknek.  Akkor sem kell aggódni, ha már az idő nem kedvez a strandolásnak, mert beltéren is minden adott egy kiadós pancsoláshoz.

Keszthely és Hévíz

Mindkét város könnyen megközelíthető, az Aquatherm Hoteltől kb. 35-40 percnyi autóútra vannak, így ha inkább természetközelibb lubickolásra vágysz, akkor semmiképp ne hagyd ki ezeket a lehetőségeket semmi.


A strandoláson túl is várnak vizes élmények!

Mégpedig aktívak. Egészen konkrétan mondjuk egy vízitúra keretében. Ha eddig még sosem ültél vízre, akkor azért, ha pedig eleve imádod az ilyen programokat, akkor azért ajánljuk neked a Zala folyón való evezést.

Ne csüggedj akkor se, ha a fák már hullajtják a leveleiket és a levegő hőmérséklete 20 fok körüli, hiszen akkor is lehetsz víz közelben. Igaz, akkor már inkább csak a látványban lehet elmerülni, mintsem a habokban, de ne bánd, mert egy kellemes kirándulás a Kis-Balatonnál vagy az Aquatherm közelében lévő Termáltó és ökopart környékén is nagyon üdítően hat testnek és léleknek is.