WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
+36 93 541 910 | +36 30 474 8687

Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Számunkra a legfontosabb, hogy Vendégeink teljes elégedettséggel távozzanak szállodánkból, nálunk a Vendég az első! Kérjük írja meg véleményét, ossza meg velünk tapasztalatait, legyen az pozitív, akár negatív!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Gutta Monika
  2018. 11. 20. 19:28
  Csodálatos 5 napot töltöttem itt a párommal. Mindennel meg voltunk elégedve. Mindenkinek ajánlani tudom. A Hotel rendezett és tiszta volt. A reggelik és a vacsorák bőségesek és nagyon finomak voltak. Külön köszönet Zámbo Tamás étterem vezetőnek aki a lehetőségeihez mérten az étteremben kivánságunkat teljesitette. Köszönet jár Erikának is aki a recepcionál nyujtott rengeteg segitséget.
 • Szabó Eszter
  2017. 11. 18. 13:45
  Finom böséges reggeli és finom menű vacsora!Szemelyzet kedves,barátságos és segitőkész.Szobánk is super volt és kényelmes az ágy.Mi semmi kifogást nem találtunk.Minden kérdésünkre választ kaptunk és ha más kérésünk volt azt is megoldoták.Romantikus szobánk díszítése és az éjszakai fürdőzés is super volt . Ajánlani tudom mindenkinek.
 • Lak Klára
  2017. 10. 19. 12:00
  Nagyon jól éreztük magunka! Szoba,kényelmes és tiszta! Személyzet nagyon barátságos,reggeli és a vacsora bőséges. Tökéletes pihenőhely! Köszönjük szépen ezt a pár csodálatos napot!
 • Borostyánné Németh Andrea
  2017. 08. 12. 00:00
  Férjemmel a 2. Házassági évfordulót ünnepeltük 2éj, 3 nap, romantikus szobában! Hihetetlenül imádtuk! Óriási élmény, tökéletes kiszolgálás, szép hely, jó ár-érték arány, s a wellnes oázis egy plusz csoda! Nagyon köszönjük! Feledhetetlen nyaralás volt! Csak ajánlani tudom!
 • Ruzsics Istvánné
  2017. 06. 25. 00:00
  Szeretném megköszöni azt a kedvességet amivel fogadtak bennünket.A családias légkört a finom és bőséges ételeket. Mindenkinek merem ajánlani ha egy kis kikapcsolódásra vágyik. Mi nagyon jól éreztük magunkat. További jó munkát kívánunk minden dolgozónak!
 • Salamon-Temesi Eszter
  2017. 04. 08. 00:00
  Nagyon kedves, segítőkész személyzet. Megfelelő minőségű és mennyiségű ételek. A szoba tisztasága kifogástalan. Tegnap jöttünk haza,de már most visszamennénk!! Üdvözlettel: 104-es szoba "lakói"!
 • Molnár Anita
  2017. 03. 25. 00:00
  Kellemes hely, kedves személyzet, bőséges reggeli, nagyon finom vacsorák.
 • Tánczos András
  2017. 02. 06. 00:00
  Nagyon jó volt. Pihenni, szórakozni, barátokat találni az igen. Bár a hirdetés játék szobát írt na az nem volt akkor. De szaunák, dzsakudzi, masszázs és jó ételek na az mind volt. Nagyon jól éreztem magam és a családom is.
 • Dr. Kollár János
  2016. 06. 10. 21:13
  Szívélyes vendégszeretet, előzékeny kiszolgálás, kiváló konyha, mosolygós alkalmazottak, tisztaság, igényesség. Igazán jól éreztük magunkat. Köszönjük!
 • Kaibás Sándorné
  2015. 07. 10. 09:07
  Csodálatos volt Önöknél. Minden tekintetben csillagos ötös.
  A szálloda : szép, tiszta, izléses, családias, kellemes, szobák és minden gyönyörű .A kertje is rendezett szép és mindennel ellátott.
  A szakácsot külön dicséret illeti meg : isteni finom kajákat készitettek.
  Utána következő desszert - sütik csodásak és szinte mind a kedvencem volt.
  ( tiramisu stb.gyümölcs sali , minden izletes ).
  Személyzet minden részen kedves , szolgálatkész a vendégekért van valóban. Hihetetlen meglepetés volt számunkra ez a csodás kis szálloda a szépségével és tisztaságával, szoba berendezéssel, erkélyes mind, tiszta rendes fürdő.
  A finom kajákkal, wellness, és ami kell egy jó üdüléshez.
  Bátran ajánlom mindenkinek aki jól akar üdülni.
  Én ha tehetem visszamegyek még a férjemmel , ahogy most voltunk . Már most visszamennék, ha lenne pénzünk.
  Mindenből KIVÁLÓ !!! Kaibás Sándorné Budapest