Vendégkönyv

Foglalás

Vendégkönyv

Járt már nálunk?
Számunkra a legfontosabb, hogy Vendégeink teljes elégedettséggel távozzanak szállodánkból.

Visszajelzése fontos számunkra! Kérjük mondja el véleményét. Köszönjük, hogy nálunk járt és értékeli munkánkat!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Bálint Klára§Cser István
  2024. 06. 12. 13:55
  Nagyon kellemes 4 éjszakát töltöttünk el a hotelben, amely ár-érték arányban a legjobbat nyújtotta.A családias környezetben minden igényünk kielégítésre talált. A hotel csak reggelit kínál, amely bőséges volt, vacsoránkat pedig helyi éttermekben fogyasztottuk el.

  Kerékpárral felfedeztük a csodálatos zalai tájakat amely program lehetőséget jó szívvel ajánljuk mindenkinek.

  A hotelben fedett helyen el tudtuk helyezni a kerékpárjainkat, ezt külön köszönjük!

  A hotel személyzetével a kommunikáció nagyon jó volt, készséges és segítőkész volt mindenki.

  Ezt a hotel kifejezetten azoknak ajánljuk akik szeretik a nyugalmat,a csendet, nem a minden kielégítő luxust és nem a nagy tömeget keresik.

  Köszönünk mindent, biztosan visszatérünk! Munkájukhoz sok erőt, kitartást és sok vendéget kívánunk!
 • Mósné Harmath Henriett
  2023. 09. 12. 16:19

  Tisztelt Cím! Szeretnénk megköszönni ezt a csodálatos hétvégét amit Önöknél tölthettünk. A szálloda egy kis ékszerdoboz, nagyon tiszta és barátságos, tágas kényelmes szobákkal. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Mindenkinek ajánljuk aki pihenésre vágyik és egy kicsit el akar vonulni. A privát jakuzzi használata egy olyan plusz szolgáltatás amiben még nem volt idáig részünk, de biztos, hogy legközelebb is élünk a lehetőséggel. A legemlékezetsebb házassági évfordulónk volt Önöknél!
 • Bükki Gézáné és Bükki Géza
  2020. 10. 14. 00:00
  Tavasz óta vártuk, hogy itt tölthessünk 4 éjszakát. A halasztást a járvány miatt kellett beiktatni, de ez még jól is jött. Itt ünnepeltük 52.házassági évfordulónkat. Vendéglátóink kedves figyelmessége évfordulónk kapcsán megható meglepetéssel szolgált. Köszönjük!
 • Varga család
  2020. 08. 08. 00:00 (Veszprém)
  Köszönjük szépen a kedves kiszolgálást a vacsorák alkalmával (is) :) A szállodai szobánk nagyon barátságos volt, élveztük az itt töltött időt!
 • Tóth Imre
  2020. 07. 19. 10:39
  1 hét lazulás ... nagyon szuper volt. Köszönjük a személyzetnek a szuper ellátást a fini kaját..

  Jövöre megint ,megyünk !!!!
 • Simon család
  2020. 07. 16. 00:00 (Zalaegerszeg)
  Nagyon jól éreztük magunkat! A kaja 5* A szálláshely 5* A kiszolgálás 5* További sok sikert kívánunk! Ajánlani fogjuk mindenkinek!
 • Marozsán Anikó
  2020. 07. 10. 00:00 (Hajdúnánás)
  Első alkalommal voltunk és nagyon kellemes környezetben, szívélyes emberekkel, személyzettel találkoztunk a párommal, máskor is szívesen fogok jönni!
 • Tóth László és Tóth Lászlóné
  2020. 01. 05. 00:00
  Nagyon szép három éjszakát töltöttünk el itt önöknél, mindennel nagyon elégedettek voltunk. Mindenhol mindenki nagyon kedves, aranyos volt. Visszajövünk még ezt megígérjük! Köszönjük!
 • Nemesné
  2019. 01. 21. 19:29
  3 éjszakát töltöttünk a Hotelban. Csak a legjobbakat tudom mondani róla. Tisztaság, kedves személyzet, finom, bőséges reggeli és vacsora. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlani tudom mindenkinek.
 • Gutta Monika
  2018. 11. 20. 19:28
  Csodálatos 5 napot töltöttem itt a párommal. Mindennel meg voltunk elégedve. Mindenkinek ajánlani tudom. A Hotel rendezett és tiszta volt. A reggelik és a vacsorák bőségesek és nagyon finomak voltak. Külön köszönet Zámbo Tamás étterem vezetőnek aki a lehetőségeihez mérten az étteremben kivánságunkat teljesitette. Köszönet jár Erikának is aki a recepcionál nyujtott rengeteg segitséget.