WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
+36 93 541 910 | +36 30 474 8687

A szálloda szobái

Az AquaTherm Hotel*** szobái (24) a szálloda nyolcszögletű építészeti formájának köszönhetően különböző alakúak, mindegyike erkéllyel rendelkezik. Ami közös bennük, az ízléses berendezés, a kellemes, meleg színek és a kényelem. Minden szoba parkettás, hogy az allergiával küszködő vendégek is gondtalanul élvezhessék nálunk a pihenést.

Szobáink: 20 db kétágyas, 1 db családi- és a földszinten 2 db egyágyas szoba pótággyal, amely mozgássérült vendégek számára is alkalmas.

Kétágyas szoba - 20-22 m²

ketagyas_szoba

Erkéllyel, kényelmes ágyakkal, telefonnal, színes Tv-vel, fürdőszoba zuhanyzóval. A szoba klímaberendezéssel vagy anélkül is igénybe vehető. A szobák pótágyazhatók, melyet 14 éves korig ajánlunk. Az apróságok ellátásához babaágyat, fürdető kádat tudunk biztosítani.

Exkluzív romantikus szobák - 20-22 m²

romantikus_szoba

Egyedi, elegánsan berendezett, francia ágyas, különleges kényelmet nyújtó fedőmatraccal és romantikus hangulatot biztosító kiegészítőkkel hozzájárulnak a romantikázásra vágyó vendégeink széles körű igényeinek kielégítéséhez.

Az exkluzív romantikus szobák nem pótágyazhatók!

Három féle szobából választhatnak:

Kétlégteres családi szoba - 40 m²

apartman

A családi szobában is a meleg színek harmóniája, a kényelem és otthonosság érzése az uralkodó. Forróbb napokra igazán kellemes a klímaberendezés használata. A nappaliban található a színes TV, a telefon, a hűtőszekrény és a társalgásra alkalmas nappali bútor, mely szükség esetén pótággyá alakítható. A családi szoba max. 2 - 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 3 gyermek, illetve vagy 3 felnőtt és 2 gyermek részére nyújt kellemes pihenést.

Egyágyas szoba - 16-24 m² /a földszinten találhatóak/

1. szoba: erkély nélküli, 1 db egyágyas ágy 1 kinyitható kanapéágy

2. szoba: speciálisan mozgássérült vendégek számára kialakított szoba, erkélyes, 1 db egyágyas ágy 1 kinyitható kanapéágy

3. szoba: speciálisan mozgássérült vendégek számára kialakított szoba, erkélyes, 2 db

(széthúzható) ággyal