WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
+36 93 541 910 | +36 30 474 8687

A szálloda szobái

Az AquaTherm Hotel*** szobái a szálloda nyolcszögletű építészeti formájának köszönhetően különböző alakúak, mindegyike erkéllyel rendelkezik. Ami közös bennük, az ízléses berendezés, a kellemes, meleg színek és a kényelem. Mind a 24 szoba parkettás, hogy az allergiával küzdő vendégek is gondtalanul élvezhessék nálunk a pihenést.

Szobáink: 21 db standard kétágyas szoba(ebből 5 db Superior/Romantikus), 1 db családi szoba, 2 db egyágyas földszinti szoba fotelággyal. A földszinten 1 db kétágyas, illetve 1 db egyágyas szoba kialakítáuknak köszönhetően mozgássérült vendégek számára is alkalmasak.

Kétágyas szoba - 20-22 m²

ketagyas_szoba

Erkéllyel, kényelmes ágyakkal, telefonnal, színes Tv-vel, fürdőszoba zuhanyzóval. A szoba klímaberendezéssel vagy anélkül is igénybe vehető. A szobák pótágyazhatók, melyet 14 éves korig ajánlunk. Az apróságok ellátásához babaágyat, fürdető kádat, fellépőt, wc-szűkítőt is tudunk biztosítani.

Dekoratív romantikus/superior szobák - 20-22 m²

romantikus_szoba

Egyedi, elegánsan berendezett, francia ágyas, nagyobb kényelmet nyújtó fedőmatraccal és a hangulatos kiegészítőkkel hozzájárulnak akár a romantikázásra vágyó vendégeink,valamint a szélesebb körű igények kielégítéséhez is. Egyedi szobáinkban vízforraló, instant kávé és tea bekészítés szolgálja vendégeink kényelmét.

A szobák nem pótágyazhatók!

Háromféle színvilágú szobából választhatnak vendégeink:

Kétlégteres családi szoba - 40 m²

apartman

A családi szobában is a meleg színek harmóniája, a kényelem és otthonosság érzése az uralkodó. Forróbb napokra igazán kellemes a klímaberendezés használata. A nappaliban található a színes TV, a telefon, a hűtőszekrény és a társalgásra alkalmas nappali bútor, valamint a kihúzható kétszemélyes ágy. A családi szoba max. 2 felnőtt és 3 gyermek, illetve vagy 3 felnőtt és 2 gyermek részére nyújt kellemes pihenést.

Egyágyas szoba - 16-24 m² /a földszinten találhatóak/

Egyágyas szoba

1. szoba: erkély nélküli, 1 db egyágyas ágy 1 kinyitható kanapéágy

2. szoba: enyhén mozgássérült vendégek számára kialakított szoba, erkélyes, 1 db egyágyas ágy 1 kinyitható kanapéágy

3. szoba: speciálisan mozgássérült vendégek számára kialakított szoba, erkélyes, 2 db

(széthúzható) ággyal