Vendégkönyv

Foglalás

Szobák

Az AquaTherm Hotel*** szobái (24) a szálloda nyolcszögletű építészeti formájának köszönhetően különböző alakúak, mindegyike erkéllyel rendelkezik. Ami közös bennük, az ízléses berendezés, a kellemes, meleg színek és a kényelem. Minden szoba parkettás, hogy az allergiával küszködő vendégek is gondtalanul élvezhessék nálunk a pihenést.

Szobáink: 21 db kétágyas (ebből 5 db Superior/Romantikus), 1 db családi- és a földszinten 2 db egyágyas szoba fotelággyal, amely mozgássérült vendégek számára is alkalmas.

Standard egyszemélyes szoba

16-24 m²

1. szoba: Kisebb méretű, erkély nélküli, földszinti egyágyas szobánk az étterem közelében található, a wellness-részlegtől nem messze. A szoba 1 db egyszemélyes ággyal és egy nagyobb kinyitható fotelággyal alkalmas 1 felnőtt vagy 1 felnőtt és 1 gyermek elhelyezésére.

2. szoba: Nagyobb méretű, földszinti, erkélyes szobánk egyedül vagy 1 gyermekkel érkező vendégeink számára kiválóan alkalmas. A tágas fürdőszoba kapaszkodókkal, zuhanytálca nélkül és a szélesebb kialakítású ajtók miatt kerekesszékkel is könnyen lehet mozogni a szobában. 1 db egyszemélyes ágy és 1 kinyitható fotelágy van elhelyezve a szobában.

Árkalkuláció

Standard kétszemélyes szoba

20-22 m²

Erkéllyel, kényelmes ágyakkal, telefonnal, Tv-vel, fürdőszoba zuhanyzóval. A szobák pótágyazhatók, melyet 14 éves korig ajánlunk. Az apróságok ellátásához babaágyat, fürdető kádat, fellépőt, wc-szűkítőt is tudunk biztosítani.

Speciális kétágyas szobánk kiválóan alkalmas párok számára, azonban az ágyak L alakba elfordítása esetén mozgássérült vendégeink is igénybe tudják venni ezt a földszinti, erkélyes szobát valamint azon vendégeink részére, akik nem szeretnének egymás mellett aludni. A fürdőszoba kialakítása (nincsen beépített zuhanykabin, kapaszkodók vannak felszerelve valamint a tusoláshoz lehajtható ülőke) szintén a nehezebben mozgó vendégeink kényelmét szolgálja.

Árkalkuláció

Superior kétszemélyes szoba klímával

20-22 m²

Klimával, erkéllyel, kényelmes ágyakkal, telefonnal, TV-vel, fürdőszoba zuhanyzóval, mini hűtővel. A szobák pótágyazhatók, melyet 14 éves korig ajánlunk. Az apróságok ellátásához babaágyat, fürdető kádat tudunk biztosítani.

Árkalkuláció

Standard családi szoba klímával

40 m²

A családi szobában is a meleg színek harmóniája, a kényelem és otthonosság érzése az uralkodó. Forróbb napokra igazán kellemes a klímaberendezés használata. A nappaliban található a TV, a telefon, a hűtőszekrény és a társalgásra alkalmas nappali bútor, valamint a kihúzható kétszemélyes ágy. A családi szoba max. 2 felnőtt és 3 gyermek vagy 3 felnőtt és 2 gyermek részére nyújt kellemes pihenést.

Árkalkuláció