Vendégkönyv

Foglalás

Étterem

Kínálatunk bővelkedik házias és magyaros ételekben, "wellness" ételeink színes választéka pedig nemcsak a vitalitásszintet növeli, hanem minden ízlést igyekszik kielégíteni.

Az ételek kíváló alapanyagokból, saját konyhánkban frissen készülnek. A magyaros ízek mellett vendégeink megkóstolhatják a nemzetközi konyha ízvilágát is.

Reggeli: 07.30-10.00

Vendégeinket hazai ízekkel kiegészített nemzetközi büféreggelivel várjuk.

  • Reggeli kínálatunk: fehér és barna kenyerek, zsemle, kalács, müzli, gabonapelyhek, friss zöldségek és idénygyümölcsök, joghurt, vaj, dzsemek, méz, felvágottak és sajtok.
  • Meleg ételek (vendéglétszámtól függően 2-3 félét kínálunk naponta változtatva): tojásrántotta, tükörtojás, sonkában sült tojás, sült kolbász, bundás kenyér, virsi, tejbedara, stb.
  • Italok: kávé, tej, kakaó, teák, reggeli gyümölcsös italok.

Vacsora: 18.00-20.00

Szállodánkban - előre egyeztetett - 3 fogásos menü vacsorát kínálunk vendégeinknek (leves+főétel+desszert).

  • A menük között választhatóak a magyaros, valamint a zalai konyha specialitásai és a könyebb, kímélő ételek is.
  • A kellemes vacsorát italválasztékunk, valamint házias desszertjeink, süteményeink teszik teljessé.
  • Az ételekhez kitünő borainkat visszafogott árakon ajánljuk.

Speciális étrendet ígénylő (allergia, laktóz-, gluténmentes étkezés, intolerancia, stb.) vendégeinket is szívesen látjuk! Ezt foglaláskor kérjük előre jelezni a recepción ! Egyeztetés után a kérések függvényében felárat számolhatunk fel (kb. 1 000-3 000 Ft/nap).


Ha saját notebook-ját vagy telefonját használva interenetezni szeretne, azt éttermünkben is megteheti. (Wifi az egész szállodában díjmentesen áll a vendégeink rendelkezésére)

Kövessen minket

Youtube