Vendégkönyv

Foglalás

Kellemes, feltöltő nyaralás Zalakaroson

Zalakaros meglehet, hogy nincs annyira fókuszban, ha nyaralásról van szó, mint például a Balaton, de az biztos, hogy csodálatos élményeket kínál mindazok számára, akik felkeresik.

Kellemes, feltöltő nyaralás Zalakaroson

Aki ide látogat, szinte kivétel nélkül a híres zalakarosi gyógyvíz, illetve a gyógyfürdőkomplexum miatt érkezik, ami nem is olyan meglepő, hiszen fantasztikus lehetőségeket kínál kikapcsolódásra és feltöltődésre egyaránt.

A gyógyvíz jótékony hatásai kellemesek testnek és  léleknek, a termálmedencékben való elmerülés pedig olyan érzést nyújt, mintha minden feszültség és stressz elillanna egy pillanat alatt belőled.

Itt bármikor hódolhatsz az édes semmittevésnek miközben a panorámát csodálod.

Nem is csoda, hiszen Zalakaros és környékének természeti adottságai is pazarok. A város közelében elterülő Kis-Balaton látványa is igazi kincs, de kellemes sétákat tehetsz a madárrezervátumban is, ahol számos ritka madárfaj él. Az itt található kilátópontokról lenyűgöző panoráma tárul eléd, melyek a természet varázslatos szépségét mutatják meg.

Ha Zalakarosra jössz nyaralni, ellátogathatsz a helyi gasztronómiai különlegességeket kínáló éttermekbe is. Az ízletes helyi ételeket, mint például a zalai pecsenye vagy a híres zalakarosi lángos, megérnek egy kóstolást. Az éttermek hangulata is rendkívüli, így az itt eltöltött vacsorák is valódi élménnyé válhatnak.

Egy zalakarosi nyaralás igazi felüdülést jelentethet, a gyógyvízben való fürdőzés, a természet közelsége és a finom ételek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy feltöltődve és kipihenten térj haza. 

Ha pedig szeretnéd elkerülni a nagy tömeget és kifejezetten olyan szálláshelyet keresel, ahol nyugalom van, akkor várunk szeretettel az Aquatherm Hotelben!