Vendégkönyv

Foglalás

Kalandozz Zalakaroson!

2022. 09. 14.

Meglehet, hogy elsőre a kaland és a Zalakaros szavak így együtt nem jutnának eszedbe, de ebben a bejegyzésünkben pont, hogy az ellenkezőjére hívjuk fel a figyelmed.

Kalandozz Zalakaroson!

Mosoly az arcra, irány a drótkötélpálya

Tudtad például, hogy Magyarország legnagyobb kalandparkja, a Zobori Élménypark Zalakarostól mindössze néhány percre található? Pedig így van!

Ha tehát épp nem strandolni, fürdőzni támad kedved, hanem valami igazán felpörgető élményre vágysz, akkor mindenképp érdemes ide ellátogatnod. Családdal vagy barátokkal is bőven találsz itt olyan kihívásokat, amelyeket hosszú évekig emlegethetsz majd.

Válts nézőpontot a levegőből!

Abban az esetben, ha picit más perspektívára vágysz, szeretnéd a várost és a környéket a levegőből is megcsodálni, itt arra is van lehetőséged. Nem kell mást tenned, mint ellátogatnod a Kis-Balatonhoz, felszállnod a kisrepülőre és csak élvezni a tájat és a természet csodáit.

Pattanj lóhátra!

Szintén Zalakarostól néhány percre, egészen pontosan a szomszédos Galabombokon található a Panka lovarda. Ez a programlehetőség is szintén olyan, ami akár családdal, barátokkal, vagy épp a pároddal is emlékezetes lehet. Ha szeretnél és elég bátor vagy, lóhátra is ülhetsz, de ha úgy érzed, számodra a lovaskocsizás a biztonságosabb megoldás, akkor azt is választhatod.

Két keréken, csak picit másképp

Itt az idő, hogy ne csak kacérkodj a segway-el, hanem ki is próbáld. Különleges élmény, egy különleges járművön, miközben felfedezheted a környéket.


Ha tehát olyan utazásra vágysz, amiben egyszerre megférnek a felpörgető és a megnyugtató programok, akkor érdemes szálláshelyedet itt Zalakaroson, az Aquatherm Hotelben lefoglalnod, hiszen innen akár „csillagtúra”-szerűen is bejárhatod a fent említett helyszíneket.