Vendégkönyv

Foglalás

Kirándulások

2022. 08. 26.
Kirándulások

Parkerdei túrák

Ha szereted a kellemes sétákat, a feltöltő túrákat, és az idő is kedvező, akkor látogass el a Parkerdőhöz egy kis friss levegőt szippantani. Kicsiknek kifejezetten ajánljuk a Csigatúra tanösvényt.

Nordic Walking túrák

Kipróbálnád a botsportot? Zalakaroson és környékén azt is lehet. Ha nincs hozzá eszközöd, az sem gond, mert bérlési lehetőséget is tudunk kínálni.

Nagybakónaki szurdok

Az aktív kirándulások szerelmesei számára tökéletes választás a Zalakorostól 10 km-re lévő sziklaszurdok. Igazi csodahely! Ha Te is imádod az ilyen környeztet, akkor mindenképp fedezd fel.

Kis-Balaton látogatóközpont

Bár már a vizes kikapcsolódások sorában említést tettünk a környékről, a Látogatóközpontot, mint kirándulóhelyszín jelöltük meg. Az idelátogatók mintegy 1000 m2-es bemutatóhelyen ismerkedhetnek meg a Kis-Balaton természeti értékeivel.

Sümegi-vár

Igaz, egy kicsit nagyobb távolságra (60 km), de mégis bevehető közelségben található az ország egyik épségben megmaradt középkori erődje. Ha imádod az ilyen helyszíneket, biztosan rabul fog ejteni a látvány.

Nagykanizsa

A közeli városban városnézésre és kirándulásra is egyaránt van lehetőség. Ha utóbbi mellett döntesz, akkor látogasd meg a Kilátót vagy a Csónakázó-tavat.

Bivalyrezervátum

Láttál már bivalyokat sárban dagonyázni? Élőben teljesen más, mint egy természetfilmben. És ehhez még nagy távolságra sem kell utazni, hiszen a Zalakaros közelében lévő kápolnapusztai Bivalyrezervátumban erre is lehetőséged van.