Vendégkönyv

Foglalás

Vizes élmények

2022. 08. 26.
Vizes élmények

Zalakarosi Fürdő

Nem véletlenül kezdtük ezzel a sort. Az Aquatherm Hoteltől mindössze 300 méterre található komplexum a fürdőzők fellegvára. Itt a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki jól tudja magát érezni. Kültéren és beltéren is szuper, szóval, ha ebben a városban jársz, a Zalakarosi fürdőt ne hagyd ki!

Termáltó és ökopart

Ha épp nincs kedved medencézni, de mégis szívesen lennél vízközelben, akkor sétálj egy jót a szállodánktól kb. 500 méterre található Termáltóhoz. Itt megcsodálhatod a gyönyörű tavirózsákat, ha gyerkőccel érkezel, játszóterezhettek is egy nagyot, de a „vizen járás” élményét is kipróbálhatjátok.

Hévíz

A méltán híres hévizi tó, Zalakarostól kb. félórás autóúttal megközelíthető. Egész évben tökéletes időtöltés, a környezet pedig önmagáért beszél, hiszen egyszerűen parádés.

Keszthely

Ha ugyan Zalakarosra tervezted a pihenésed fő bázisát, de a Balatont sem szeretnéd kihagyni, az Aquatherm Hoteltől szintén nagyjából fél órás autóútra van Keszthely. Nyáron nem kérdés, hogy a legvonzóbb a strand, de ha inkább sétálni vagy kirándulni szeretnél, akkor is jó helyen jársz, hiszen látnivalóból sincs hiány ebben a balatoni városban. Ha csak legérdekesebbeket említjük: a Festetics-kastély, a Balaton-múzeum, a Csigaparlament vagy épp a Baba múzeum.

Kis-Balaton

Járd körbe a csodálatos helyeket. Túrádat kezdheted például a Kányavári-szigeten, ami a Kis-Balaton egyedülálló szigete. Különleges, hullámos fahidjával kuriózum, a természetimádók számára pedig igazi csemege. A környék az év bármely szakában tökéletes időtöltést kínál, hiszen játszótér, sütögetőhelyek és tanösvények is találhatók a szigeten.

Vízitúra

Ha igazán aktív vizes programot keresel, akkor biztos befutó lehet számodra a Balatonba torkoló egyetlen folyón való lecsorgás. A Zala folyó és környéke csodás természeti kincseket rejt, így ez a program nemcsak aktív kikapcsolódást nyújt majd számodra, hanem fantasztikus látnivalók részese is leszel.