WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
TEL.: +36-93/541-910
Foglalás/Ajánlatkérés
 
Romantika Zalakaroson Pihenjen megújult romantikus szobáink egyikében! 
részletek
 

Zalakaros Sakkfesztivál

Zalakaros Sakkfesztivál

A fesztivált már több mint harminc éve rendezik meg, s az esemény ez idő alatt hazánk egyik legjelentősebb versenyévé vált, sőt most már Európában is igen magasan jegyzik.
 
A verseny együtt fejlődött a településsel. Az európai hírű, 1965-ben megnyílt Gránit Gyógyfürdő döntően meghatározza az 1997 óta városi rangra emelkedett egykori nagyközség arculatát. A helyszín és a verseny hangulata a kezdetektől annyira kiváló, hogy az első egy-két rendezvény után a verseny nemzetközivé vált és folyamatosan erősödik, fejlődik napjainkban is.
 
A verseny fővédnöke Novák Ferenc polgármester vezetésével a település képviselő testülete minden segítséget megad ahhoz, ami egy színvonalas rendezvény előkészítéséhez, lebonyolításához szükséges. Így a rendezőség nevében bátran ajánlom, hogy kortól, nemtől és Élő pontszámtól függetlenül mindenki jöjjön május végén Zalakarosra, ebbe a barátságos, virágos nyugat-magyarországi fürdővárosba!

Tovább
 
 
Hírlevélfeliratkozás Értesüljön elsőként szállodánk egyedi akciós ajánlatairól, újdonságairól!
Élmények a zalakarosi fürdőben

Élmények a zalakarosi fürdőben

Élményben pedig bőven lehet része annak, aki idelátogat, hisz többek között kipróbálhatja a hullámfürdőt, a csúszdákat, a vadvíz-áramlatot, még a fürdőnadrágrabló buzgárt is; de unokáját is nyugodtan beengedheti a gyerekmedencékbe.