WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
TEL.: +36-93/541-910

Szállodánkban igénybe vehető gyógyszolgáltatások

Az alábbiakban részletes leírást talál a gyógyszolgáltatásokról, melyek szállodánkban igénybe vehetők.

Gua Sha kínai arckezelés

A kinai nők különleges szépségápoló receptje! Csontfésűs, akupresszúrás arckezelés,a nyakhoz tartozó idegpályák ellazításával, amely így tökéletesen javítja a vércirkulációt és fokozza as bőr anyagcseréjét. Kíséri pirosas elszíneződés a letapadt helyeken, melyek egy-két nap múlva nyomtalanul eltűnnek. MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ KEZELÉS!!!

Ár:

Gua Sha masszázs speciális fésűkkel

Csontfésűvel felvitt különleges gyógynövényolajat a meridiánok mentén jellegzetes kaparó mozdulatokkal a bőrbe masszírozunk.  Méregtelenít, melyet lilás - pirosas elszíneződés kísérhet az érintett bőrfelületen, ám néhány nap után nyomtalanul elmúlik. A kezelés inkább jóleső mintsem fájdalmas.

Ár:

wellness_2

Relaxáló nyirokmasszázs

Gyengéd, simító mozdulatokkal kiürítjük a kezelt terület nyirokcsomóit.

A terápia javítja a nyirokrendszer ellenálló képességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, nyugodt idegállapotot eredményez. Különösen ajánlott duzzadt, ödémás területekre.

Ár:

Relaxáló talpreflexzóna-masszázs

Egyedülálló állapotfelmérő eljárásunk, amely alatt a  páciens ellazulhat,ebben rejlik különlegessége, s relaxáltatja  idegrendszerét.  A kezelés megszokott méregtelenítő hatása ezáltal fokozódik s közben  erősíti az immunrendszert, lágyan indítja be a   szervezet öngyógyító mechanizmusait

Ár:

Kombinált kínai masszázs

Speciális, masszázságyra kifejlesztett thai, kínai és shiatsu elemeket tartalmazó, tökéletesen átmozgató masszázsunk, amely a stresszes zónákon, illetve a meridiánokon folyik, különböző pozíciókban

Ár:

Orosz -tibeti mézmasszázs

A meleg méz és a benne lévő ásványi anyagok oldják a letapadásokat, mélyen a bőr alá hatolnak és méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, puhává, simává és egészségessé teszik a bőrfelületet, melybe a paskoló technika is besegít.

Ár: 1 alkalom ( 30 perc ) - 4.000,- Ft csak háton

Gyógymasszázs

Erőteljes, regeneráló, gyógyhatású teljes testmasszázs, különös figyelmet fordítva a problémás területekre.

Ár: 1 alkalom ( 40 perc ) - 4.000,-Ft

Kínai fejmasszázs

akupresszúrás arc és dekoltázsmasszázs

Ár: 1 alkalom ( 20 perc ) - 2.500,-Ft

 Thai masszázs

Nyomkodásból, gyúrásból, nyújtásból, húzásból és csavarásból álló masszázstechnika a földön. Nem csak az izmokat dolgozza meg, hanem a test energiáit is aktivizálja.

Ár: 1 alkalom ( 60 perc ) - 7.500,-Ft

Fül és testgyertyázás: 30 perc 2.500,-Ft

Köpölyözés : 20 perc 2.000,- Ft