WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
+36 93 541 910 | +36 30 474 8687

Szállodánkban igénybe vehető masszázsok

A masszázs lazítja az izmokat, javítja a vér- és nyirokkeringést. Működésbe hozza a tartalék hajszálereket, melyeken keresztül több vér és oxigén jut a belső szervekbe. A páciens rögtön a masszázs után ("első tűszúrásra", ahogy az orvosok mondják) érzi a fizikai és lelki feszültség enyhülését, javul a munkaképessége és általános közérzete. Szállodánkban kiválóan képzett és gyakorlott masszőrök dolgoznak.

Az alábbiakban részletes leírást talál a masszázsokról, melyek szállodánkban igénybe vehetők.

Csontkovácsolás masszázzsal

Az izmok fellazítása után a  gerinc specialista a csont,-és izomrendszer problémáit állítja helyre, melyek működése így válik szép lassan újra egészségessé. Mivel a testet behálózó, szerveket irányító idegek gyökei a gerincből ágaznak ki, nem mindegy, milyen állapotban vannak.

Ár: 1 alkalom (60 perc) 7.500.- Ft

Relaxáló nyirokmasszázs

Gyengéd, simító mozdulatokkal kiürítjük a kezelt terület nyirokcsomóit.

A terápia javítja a nyirokrendszer ellenálló képességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, nyugodt idegállapotot eredményez. Különösen ajánlott duzzadt, ödémás területekre.

Ár: 1 alkalom (40 perc) - 4.700.-Ft

Relaxáló talpreflexzóna-masszázs

Egyedülálló állapotfelmérő eljárásunk, amely alatt a  páciens ellazulhat,ebben rejlik különlegessége, s relaxáltatja  idegrendszerét.  A kezelés megszokott méregtelenítő hatása ezáltal fokozódik s közben  erősíti az immunrendszert, lágyan indítja be a   szervezet öngyógyító mechanizmusait

Ár: 1 alkalom ( 30 perc) - 4.500.-Ft

Kombinált kínai masszázs

Speciális, masszázságyra kifejlesztett thai, kínai és shiatsu elemeket tartalmazó, tökéletesen átmozgató masszázsunk, amely a stresszes zónákon, illetve a meridiánokon folyik, különböző pozíciókban

Ár: 1 alkalom ( 50 perc ) 6.000.-Ft

Spirituális masszázs

Egyedi masszázsunk a relaxáló talpreflex és teljes relaxmasszázs, zenére és egyénre kifejlesztett változata, tökéletes ellazulást biztosítva a páciensnek

Ár: 1 alkalom (60 perc) - 7.500.- Ft

Relaxációs masszázs

Kiváló relaxációs lehetőség, ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami a test ritmusának lassulását idézi elő

Ár: 1 alkalom (40 perc) - 4.700,- Ft

Aromaterápiás masszázs

Az illóolajok, melyeket felhasználunk, a bőrön keresztül szívódnak fel, majd a véráram útján közvetlenül kapcsolatba kerülnek a szervezettel és a szervezet egészére nyugtató, vagy serkentő, élénkítő módon hatnak – az illóolajtól függően.

Ár: 1 alkalom ( 40 perc ) - 5.200,- Ft

Frissítő masszázs

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. A masszázst kérheti külön lábon, kézen, háton is.

Ár: 1 alkalom ( 20 perc ) - 2.500,- Ft

Orosz -tibeti mézmasszázs

A meleg méz és a benne lévő ásványi anyagok oldják a letapadásokat, mélyen a bőr alá hatolnak és méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, puhává, simává és egészségessé teszik a bőrfelületet, melybe a paskoló technika is besegít.

Ár: 1 alkalom ( 30 perc ) - 4.000,- Ft csak háton

Gyógymasszázs

Erőteljes, regeneráló, gyógyhatású teljes testmasszázs, különös figyelmet fordítva a problémás területekre.

Ár: 1 alkalom ( 40 perc ) - 4.700,-Ft

Arc-nyak és dekoltázs masszázs

A kezelés folyamán az arc, nyak és dekoltázs izmainak finom átdolgozása zajlik.

Ár: 1 alkalom ( 20 perc ) - 2.000,-Ft

Kínai fejmasszázs

akupresszúrás arc és dekoltázsmasszázs

Ár: 1 alkalom ( 20 perc ) - 2.500,-Ft

Fül és testgyertyázás

Ár: 1 alkalom ( 30 perc ) - 2.500,- Ft

Köpölyözés

Ár: 1 alkalom ( 20 perc ) - 2.000,- Ft

 Sportmasszázs

A svédmasszázs fogásaival megegyező, sportolók és fokozott izommunkát végzők  számára ajánlott dinamikus, a mélyizmokat is átmozgató masszázsterápia.

Ár: 1 alkalom ( 30 perc ) - 4.200,-Ft