WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
TEL.: +36-93/541-910

Szállodánkban igénybe vehető masszázsok

A masszázs lazítja az izmokat, javítja a vér- és nyirokkeringést. Működésbe hozza a tartalék hajszálereket, melyeken keresztül több vér és oxigén jut a belső szervekbe. A páciens rögtön a masszázs után ("első tűszúrásra", ahogy az orvosok mondják) érzi a fizikai és lelki feszültség enyhülését, javul a munkaképessége és általános közérzete. Szállodánkban kiválóan képzett és gyakorlott masszőrök dolgoznak.

Az alábbiakban részletes leírást talál a masszázsokról, melyek szállodánkban igénybe vehetők.

Relaxáló nyirokmasszázs

Gyengéd, simító mozdulatokkal kiürítjük a kezelt terület nyirokcsomóit.

A terápia javítja a nyirokrendszer ellenálló képességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, nyugodt idegállapotot eredményez. Különösen ajánlott duzzadt, ödémás területekre.

Ár:

Relaxáló talpreflexzóna-masszázs

Egyedülálló állapotfelmérő eljárásunk, amely alatt a  páciens ellazulhat,ebben rejlik különlegessége, s relaxáltatja  idegrendszerét.  A kezelés megszokott méregtelenítő hatása ezáltal fokozódik s közben  erősíti az immunrendszert, lágyan indítja be a   szervezet öngyógyító mechanizmusait

Ár:

Kombinált kínai masszázs

Speciális, masszázságyra kifejlesztett thai, kínai és shiatsu elemeket tartalmazó, tökéletesen átmozgató masszázsunk, amely a stresszes zónákon, illetve a meridiánokon folyik, különböző pozíciókban

Ár:

Spirituális masszázs

Egyedi masszázsunk a relaxáló talpreflex és teljes relaxmasszázs, zenére és egyénre kifejlesztett változata, tökéletes ellazulást biztosítva a páciensnek

Ár:

Relaxációs masszázs

Kiváló relaxációs lehetőség, ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami a test ritmusának lassulását idézi elő

Ár:

Aromaterápiás masszázs

Az illóolajok, melyeket felhasználunk, a bőrön keresztül szívódnak fel, majd a véráram útján közvetlenül kapcsolatba kerülnek a szervezettel és a szervezet egészére nyugtató, vagy serkentő, élénkítő módon hatnak – az illóolajtól függően.

Ár: 1 alkalom ( 40 perc ) - 4.500,- Ft

Frissítő masszázs

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. A masszázst kérheti külön lábon, kézen, háton is.

Ár: 1 alkalom ( 20 perc ) - 2.000,- Ft

Orosz -tibeti mézmasszázs

A meleg méz és a benne lévő ásványi anyagok oldják a letapadásokat, mélyen a bőr alá hatolnak és méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, puhává, simává és egészségessé teszik a bőrfelületet, melybe a paskoló technika is besegít.

Ár: 1 alkalom ( 30 perc ) - 4.000,- Ft csak háton

Gyógymasszázs

Erőteljes, regeneráló, gyógyhatású teljes testmasszázs, különös figyelmet fordítva a problémás területekre.

Ár: 1 alkalom ( 40 perc ) - 4.000,-Ft

Sómasszázs

A méregtelenítő sómasszázs tengeri só és olívaolaj keveréke. Mechanikai hatásának köszönhetően hámlasztó hatású, csodás felfrissülés a bőrnek; ill. a só ásványi-anyag-, gyógynövény- és illóolaj tartalmával pedig csökkenti a stresszt.

Ár: 1 alkalom ( 30 perc ) - 4.000,-Ft

Arc-nyak és dekoltázs masszázs

A kezelés folyamán az arc, nyak és dekoltázs izmainak finom átdolgozása zajlik.

Ár: 1 alkalom ( 20 perc ) - 2.000,-Ft

Kínai fejmasszázs

akupresszúrás arc és dekoltázsmasszázs

Ár: 1 alkalom ( 20 perc ) - 2.500,-Ft

Fül és testgyertyázás

Ár: 1 alkalom ( 30 perc ) - 2.500,- Ft

Köpölyözés

Ár: 1 alkalom ( 20 perc ) - 2.000,- Ft

 Sportmasszázs

A svédmasszázs fogásaival megegyező, sportolók és fokozott izommunkát végzők  számára ajánlott dinamikus, a mélyizmokat is átmozgató masszázsterápia.

Ár: 1 alkalom ( 30 perc ) - 3.500,-Ft

Folyami/lávaköves masszázs

A folyami/lávaköves masszázs  csakrapontokra irányul. A forró, folyami/lávakövek hőhatásukon keresztül az izmok és az ízületek lazítására és a reumás betegségek gyógyítására szolgál. Rendkívül jó depresszió és stresszoldó hatású.

Ár: 1 alkalom ( 45 perc ) - 6.000,-Ft