WELLNESS HOTEL AQUATHERM - "A CSALÁDIAS KÖRNYEZET"
CÍM: 8749, ZALAKAROS, ÜDÜLŐ SOR 6.
+36 93 541 910 | +36 30 474 8687
Foglalás/Ajánlatkérés
 
Romantika Zalakaroson Pihenjen megújult romantikus szobáink egyikében! 
 

Éves program ajánló

Éves program ajánló Zalakaroson

Rendezvények 2019:

 

Rendezvény időpontja

Rendezvény neve

Rendezvény helye

Rendezvény rövid leírása

Március 15-16.

SzabadságON ZalakarosON

Gyógyfürdő tér

Töltsd a hosszú hétvégét Zalakaroson! Mindkét nap élő zenés esttel, kézműves vásárral és borházak kínálatával várunk!

Április 20-21.

Nyuszi HOPPP

 

Gyógyfürdő tér

Nyuszis programok, állatsimogató, tojáskeresés, gyermekprogramok, mindkét este élőzenés bál, kézműves vásár és borházak várják a vendégeket.

Május 18.

Flúgos Futam Zalakaroson

Zalakaros

Építsd meg saját őrült autódat a környezettudatosság jegyében és indulj a versenyen Zalakaros központjában. Izgalmas futamok, igazán őrült járművekkel.

Május 23-31.

XXXVIII. Zalakarosi Nemzetközi Sakkfesztivál

Móra Ferenc Általános Iskola

Idén immár 38. alkalommal kerül megrendezésre a zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskolában a Nemzetközi Sakkfesztivál, melyre a világ több országából jelentkeznek indulók, hogy a 10 napos versenyen megmérettessék magukat.

Május

Élménnyel Teli Ízek Zalakaroson

Zalakaros

Idén immár harmadik alkalommal rendezzük meg receptgyűjtő versenyünket, ahol idén is keressük Zalakaros kedvenc receptjét, melyet a későbbiekben a vendégek a zalakarosi éttermek és szállodák kínálatában meg is kóstolhatnak.

Június 8-9.

Pünkösdi Vigasságok

Gyógyfürdő tér

A pünkösdi hosszú hétvégén is várjuk a vendégeket egy kis mulatozásra, mindkét este élőzenés estre szórakozhatnak, megválasztjuk Zalakaros pünkösdi királyát, bemutatjuk a hagyományos kézműves mesterségeket (kovács, keramikus, üvegfúvó, rokkán fonás).

Június 21-22-23

Tour de Zalakaros

Gyógyfürdő tér

Több, mint 2000 induló, Magyarország egyik legnagyobb országúti és családi kerékpárversenyén. Ne hagyd ki te sem és indulj az élményért vagy akár az értékes nyereményekért! www.tourdezalakaros.hu

Július 5-6.

Kannavirág Fesztivál

Gyógyfürdő tér, Dísz tér

Immár hagyománynak számít a Zalakaros ikonikus virágáról elnevezett Kannavirág Királynő választás, ahol megválasztjuk Zalakaros legszebb virágszálát. A rendezvény kísérő programjaként mindkét nap a Gyógyfürdő téren kézműves vásár, kiegészítő programok és borházak várják a vendégeket. Az élőshow házigazdái és műsorvezetői Kulcsár Edina és férje Csuti lesz. A zsűriben helyet foglal többek között Veréb Tamás színész, énekes.

Július 19-20-21.

Zalakaros Város Napjai

Gyógyfürdő tér, Dísz tér

Minden évben Anna naphoz kötődően kerül megrendezésre Zalakaros Város Napjai, melyen élő koncertek és tűzijáték szórakoztatja a vendégeket. A három napos rendezvényen az idei évben fellép Dér Heni és a Madách Színház művészeiből összeállt Mézing zenekar, melyben fellép: Kecskés Tímea, Magyar Attila, Baronits Gábor

Július 26-27-28.

Zalakarosi Repülőnap

Repülőtér Zalakaros

Sétarepülés, bemutatók, földi programok

Augusztus 1-2-3-4

Utcafesztivál

Gyógyfürdő tér, Dísz tér

Négy napon keresztül utcazenészek és utcaművészek lepik el Zalakaros központját, akik minden este szórakoztatják a vendégeket. A rendezvény ideje alatt kézműves kirakodó vásár és borházak várják a vendégeket.

Augusztus 8-9-10-11

XXII. Zalakarosi Bornapok

Gyógyfürdő tér, Dísz tér

A hagyományosan négy napos rendezvényen az állandó boros gazdák mellett megjelennek a rendezvényen egyéb környékbeli és Balaton Felvidéki bortermelők is. A rendezvény sztárfellépője: Kelemen Kabátban, Csepregi Éva, Csemer Boglárka Boggie és Szakonyi Milán

Augusztus 17-18-19-20

Szent István napok

Gyógyfürdő tér, Dísz tér

Minden nap élőzene, kirakodó vásár és borházak kínálata mellett augusztus 20-án ünnepi tűzijátékot rendezünk. A négy napos programsorozat sztárfellépője a Takács Tamás Blues Band, de emellett egy különleges programmal is készülünk a Bud Spencer és Terence Hill rajongóknak, egy olyan műsorral, amelyben fantasztikus jelmezekben és egyéb látványos technikákkal hozzuk el a filmek hangulatát.

 

Szeptember 14.

Szüreti szőlőkapkodó

Gyógyfürdő tér

Helyi és környékbeli kulturális csoportok fellépése és szüreti felvonulás Zalakaros főutcáján. Az estét szüreti bál zárja.

Szeptember 21-22.

IV. Zalakaros – Kis-Balaton Futóverseny

Gyógyfürdő tér

Idén immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Zalakaros – Kis-Balaton Futóverseny, vasárnap 6,10,21,34 km-en mérhetik össze tudásukat a futók. A szombati napon pedig a gyerekeké a főszerep, mert délután Zalakaroson belül 2,5 és 5 km-es távokon indulhatnak a gyermekversenyen.

Október 5.

Jazz & Karos

Gyógyfürdő tér

Jazz és funky zenék, kellemes környezet, kézműves vásár és borházak kínálata várja a vendégeket.

Október 25 – november 3.

Tök jó Zalakaroson

Gyógyfürdő tér

Tökfaragás, halloween party és Magyarország legnagyobb szalmabála labirintusa várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

November 8-9.

Szőlőhegyi Piknik

Gyógyfürdő tér, Zalakaros és környéke

Márton naphoz és az új borhoz kapcsolódóan Szőlőhegyi Piknik rendezvényünkkel kicsit kitekintünk a környék borkínálatára. A szomszédos településeken lévő boros gazdákat látogathatjuk meg, ahol különböző Márton napi programokkal kedveskednek számunkra.

November 30; December 7; December 14; December 21.

Adventi hétvégék

Gyógyfürdő tér

Advent hétvégéjén minden szombaton a Gyógyfürdő téren várjuk a vendégeket adventi vásárral, karácsonyra hangolódó programokkal, óriás adventi koszorúval, forralt borral, sült gesztenyével.

December 27-31.

Csillagvarázs Zalakaroson

Gyógyfürdő tér

Minden nap élő zenés esttel, kézműves vásárral és fellépőkkel várjuk a vendégeket a Gyógyfürdő téren.

Állandó piac

 

 

Július, augusztus hónapban minden héten szerdán 15-20 óráig állandó piacot tartunk, ahol termelők, kézművesek antik árusok portékáit tekinthetik meg.

Térzenék

 

 

Július, augusztus hónapban minden héten csütörtökön 19:00 órakor térzenét tartunk, ahol amatőr zenészek, helyi és környékbeli kulturális csoportok lépnek színpadra a Dísz téren található zenepavilonban.

 

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

Tovább
 
 
Hírlevél Értesüljön elsőként friss híreinkről, kedvezményes ajánlatainkról.
Élmények a zalakarosi fürdőben

Élmények a zalakarosi fürdőben

Élményben pedig bőven lehet része annak, aki idelátogat, hisz többek között kipróbálhatja a hullámfürdőt, a csúszdákat, a vadvíz-áramlatot, még a fürdőnadrágrabló buzgárt is; de unokáját is nyugodtan beengedheti a gyerekmedencékbe.